Hazir taslak ice aktarma ozelligi

Geliştirdiğim Android uygulaması "Rutinlerim (My Routines)" ile ilgili istek, öneri ve şikayetlerinizi bu bölümde paylaşabilirsiniz.
Cevapla
faydin
Mesajlar: 1
Kayıt: 06 Eki 2021, 11:30

Hazir taslak ice aktarma ozelligi

Mesaj gönderen faydin »

Uygulamanin belli kullanicilara onceden hazirlanmis taslaklari kullanim kolayligi icin indirilebilip uygulamaya aktarilma ozelligi olsa guzel olur. Ya da uygulama icinde de bulunabilir bunlar ama o zaman kullanicilar kendi aralarindan paylasim yapamaz.

Mesela piyano pratigi yapmak isteyenler icin bir piyano.rutin dosyasi uygulamaya yuklenip bir piyaniste lazim olan rutinlere kolayca erisebilir. Bu ayrica ne yapmasi gerektigini bilmeyenlere de rehber olacaktir.

Diger ornekler:
- baslangic_karin_kasi.rutin
- c_programlama.rutin
- hizli_okuma.rutin
- rusca.rutin

Saygilarimla,
Cengiz Muteber
Kullanıcı avatarı
melihcelenk
Site Admin
Mesajlar: 212
Kayıt: 05 Eki 2021, 03:23

Re: Hazir taslak ice aktarma ozelligi

Mesaj gönderen melihcelenk »

Uygulama içinde böyle bir bölüm olması planlarım arasında var. Dosya olarak eklemek yeni rutin oluşturmaktan uzun sürebilir ama uygulama içindeki bir bölüm kullanışlı olabilir. Rutinlerim bugünkü şartlarda çevrimdışı bir uygulama olduğu ve kullanıcı verisi kullanmamak adına böyle olmayı vaat ettiği için şu an kullanıcılar arası bir etkileşim düşünmüyorum. Çevrimiçi bir uygulama hâline geldiğinde bütün gizlilik politikası, uygulama ile ilgili Google Play üzerindeki seçeneklerin değişmesi gerekir. Şu anki gizlilik politikasıyla uygulamayı 18 yaş altı kullanabiliyor, gelecek çevrimiçi özelliklerle Google bunun kaldırılmasını isteyebilir. Böyle verilerin tutulmasının bir de maliyet problemi var. Belki bu maliyeti karşılamak için ücretli bir versiyon da çıkarılabilir.

İlginiz için teşekkürler.

Sevgiler,
Melih Çelenk
Cevapla